Facials

RF FACE LIFT

Radiotalasni lifting RF COOLIPO je najefikasniji nehirurški tretman za podmlađivanje lica i tela.
Služi za uklanjanje bora i zatezanje opuštene kože, a postupak je jednostavan, prijatan, bezbolan i potpuno bezbedan.
Za održavanje mladalačkog izgleda presudno je prisutvo kolagena i elastina u koži, koje se znatno smanjuje nakon 25. godine života. Koža počinje da se opušta i stvaraju se prve bore. Upotrebom ovog aparata RF COOLIPO visoke tehnologije, stimulišemo sintezu novog kolagena i elastina i jačamo vec postojeće, što dovodi do momentalnog zatezanja kože, a efekat liftinga vidi se odmah nakon prvog tretmana. Sa svakim sledecim tretmanom zatezanje koze se povecava.
Procedura traje do 40 minuta ili više zavisno od površine koja se tretira.
Ne daje nikakva neželjena dejstva, niti zahteva posebno mirovanje nakon tretmana, tako da se možete slobodno i komforno vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.
Preporučuje se osobama koje žele efekat lifting i botoksa, ali ne i hiruršku intervenciju. Obavlja se preventivno od 25. godine zbog sprečavanja prevremenog starenja, dok se starijim osobama preporučje za uklanjanje već vidljivih bora i zatezanje opuštene kože. Ovim tretmanom rešava se problem bora i linije oko očiju, spuštenih kapaka, kesica oko očiju, bora na čelu, licu i vratu , kesastih obraza i nazolabijalnih bora.
Kontraindikacije su: maligni procesi u organizmu, bolesti vezivnog i mišićnog tkiva, prisustvo srčanog pejsmejkera, prisustvo metalnih implanta, poremećaj koagulacije, hepatitis, infekcije ,trudnoća i dojenje.
Za postizanje dugotrajnih rezultata preporučuje se serija od 4-5 tretmana na 7-10 dana. Cilj ovog tretmana je da očuva i produži mladalački izgled, a ujedno je i pravi put do postizanja dobrog izgleda i porasta samopuzdanja.Radio Frekvencija (RF) je tehnološki inovativan pristup terapiji celulita. Jednostavna je za korišćenje i ispoljava veoma snažan terapijski efekat. Zatezanje kože i smanjenje celulita je vidljivo već posle prvog tretmana.
Prednosti RF tehnologije:


- Bezbolni tretmani – tehnologija fokusira RF najnižu potrebnu energiju i izbegava i onemogućava bilo kakav neprijatan osećaj bola.
- Lečenje površnih i dubljih slojeva kože sa masnim naslagama istovremeno – sofisticirani algoritmi za kontrolu elektrode omogućavaju različite tretmane i trenutne izmene polariteta a varijabilna energija se usmerava na različite slojeve masnih naslaga sa klinički vidljivim rezultatima već od prvog tretmana.
- Selektivno zagrevanje masnog tkiva – RF tehnologija selektivno usmerava energiju na masno tkivo i izbegava zagrevanje drugih tkiva čime postiže najbolje kliničke rezultate.
- Nema nepotrebnog hlađenja kože - RF sistem je sofisticiran i konfigurisan da kontroliše terapijske algoritme čime se eliminiše potreba za hlađenjem i omogućava efikasnije lečenje i tretmane najmanjom energijom.
- Nekoliko tretmana-RF tehnologija fokusiranom energijom postiže bolje i brže kliničke rezultate.
- Eliminiše potrebu za drugom tehnologijom svetlosti - se primenjuje na sve tipove kože i boja.


Kako tehnologija radi?


Elektrode se koriste za emitovanje električne energije visoke frekvencije do kože i potkožnog tkiva. RF tehnologija efikasno tretira celulit istovremenim toplotnim delovanjem dubokih i površnih slojeva masnih naslaga, i kombinovanjem dvostrukog efekta monopolarne i bipolarne RF u jednom aplikatoru.

Ko je kandidat za lečenje?


Žene bilo kog starosnog uzrasta ili tipa kože. Ukoliko mislite da imate celulit potrebno je da ga se oslobodite. TriPolar Tehnologija, da, to je tretman za vas. RF tehnologija efikasno tretira sve tipove i boje kože, blago nežno i efikasno.


Koliko tretmana je potrebno?


Tretmani se sprovode uobičajeno jednom nedeljno u periodu od 6-8 nedelja.
Prosečno svaka sesija tretmana traje ukupno oko 45 minuta.


Šta se dešava nakon tretmana?


Odmah nakon tretmana, normalna je pojava veoma blagog crvenila i osećaja topline koji se povlače 1 sat nakon tretmana.


Kada mogu da očekujem vidljive rezultate?


Neposredni rezultati se mogu videti kod gotovo svih pacijenata već posle prvog tretmana. Željeni rezultati se naravnomogu videti posle sprovedenog preporučenog ciklusa tretmana.
Da li je RF tehnologija klinički testirana?


RF tehnologija ima klinički dokazane rezultate u lečenju celulita. Vaše zadovoljstvo garantujemo već posle prvog tretmana. Ukoliko ste zainteresovani možemo Vam pokloniti jedan tretman. Tretmani RF tehnologijom su sigurni, bezbedni, ne zahtevaju dopunske tretmane i ne izazivaju nuspojave. Klinički je dokazana za sve tipove kože jer obnovlja kolagen, zateže i pojačava tonus kože i popravlja ukupan izgled kože. Tripollar nežno i efikasno zateže kožu lica, vrata i ruku. Tripollar RF tehnologija omogućava tretmane stomaka, zadnjice, butina, ruku, vrata i lica. Šta se tretira RF tehnologijom?


RF tehnologija omogućava zatezanje kože i tretmane:

- Lica
- Obraza
- Ramena
- Celulita
- Stomaka
- Zadnjica
- Leđa
- Nogu


Kakav je mehanizam dejstva RF tehnologije?


Tripolar RF tehnologija selektivno povećava temperaturu masnih ćelija, istovremeno u dubokim i površnim slojevima masnog tkiva. Povećanje metabolizma omogućava oslobađanje i eliminaciju svih masnoća iz masnog tkiva. Tripollarna RF energija prodire kroz kožu i selektivno toplotno deluje na ekstraćelijski matriks u kome se nalaze kolagena vlakna. Lokalizovana toplota povećava kontrakcije kolagenih vlakana i istovremeno stimuliše povećanje metabolizma fibroblasta koji pak ubrzavaju proizvodnju novog kolagena i elastičnih vlakana.
Nakon tretmana efekat je odmah vidljiv jer se koža zateže a celulit se smanjuje i eliminiše.
Regeneracija i kontrakcije depozita kolagenih vlakana i elastina zateže kožu koja ima zdraviji i mlađi izgled.

MICRODERMOABRAZIADermoabrazija nam služi za poboljšanje izgleda kože, bilo da je u pitanju zdrava koža ili stanja posle operacija, uklanjanje bora, ožiljaka od akni, flekica… Tretman
se može raditi na manjim delovima kože, kao i na celom licu. Može se lepo kombinovati i sa drugim tretmanima za podmlađivanje, regeneraciju,čišćenje kože… Mikrodermoabrazijom se mogu tretirati: površne bore, fine linije, površinski ožiljci, proširene pore, akne, flekice… Serijom od par tretmana možemo ukloniti mitisere, umanjiti duboke bore, ukloniti flekice i fine linije, regenerisati i pročistiti kožu, umanjiti ili ukloniti ožiljke, umanjiti ili ukloniti proširene pore, tretirati akne i ožiljke nastale od njih.


Nakon tretmana očekujte sledeće rezultate:

- stimulacija i obnavljanje ćelija epidermisa
- koža mladalačkog, svežeg i zategnutog izgleda
- uklonjene pege, fleke, proširene pore
- otklonjene manje bore i smanjenje izraženih bora
- poboljšanje lokalne cirkulacije u koži
- progresivno smanjivanje i izraženih ožiljaka
- vidljivo povećanje gustoće i svežine gornjeg sloja kože
- poboljšanje teksture kože

ULTRASOUND SPATULATretman ultrazvučnom spatulom predstavlja novi tretman za čišćenje i hidrataciju kože lica. Čišćenje lica izvodi se ultrazvučnom spatulom. Dok se radi piling, prilikom svakog prelaska preko kože na spatuli ostaju komedoni (tzv.mitiseri ). Aparat ultrazvučnom vibracijom izbacuje komedone iz kanala, takođe u isto vreme uklanja se tanak sloj površnih mrtvih ćelija kože lica. Potom se na lice stavlja maska koja umiruje, hrani kožu hidrira i skuplja proširene pore. Osim pilinga kože i dubinskog čišćenja epidermisa ovim tretmanom se utiče na hidrataciju, tonus, cirkulaciju i ujednačavanje tena kože. Na taj način se epiderm priprema za bolju apsorpciju preparata za negu lica koji se mogu uneti uz pomoć spatule. Tretman se, osim za redovno čišćenje lica preporučuje kao uvodni tretman u tretmane za podmalđivanje kože. Rezultat je trenutno vidljiva čistoća, zategnutost i osveženje, kao i bolja prokrvljenost i vlažnost kože. Dubinska eksfolijacia, temeljno čišćenje kože, hidratacija, poboljšana cirkulacija i oksigenacija, uz istovremeno obnavljanje i rejuvenaciju kože za rezultat daju momentalno zdraviju I baršunastu kožu vašeg lica.

BEAUTY CLEANSINGBeauty cleansing je tretman za čišćenje lica. Bilo da imate suvu, normalnu ili masnu kožu potrebna joj je redovna I dobra nega da bi bila zdrava. Beauty cleansing je jedan od najkompletnijih tretmana za negu kože koji možete dobiti. Traje od sat i trideset minuta do dva sata, i izvodi se u više faza. Podrazumeva kompletno čišćenje i piling lica, komedoexpresiju, sterilizaciju lica, dve maske i masažu. Otvaranje pora se radi vapozonom ili ultrazvučnom spatulom, u zavisnosti od osetljivosti Vaše kože. Zbog velikog izbora profesionalnih preparata imamo rešenje za svaki problem kože. Svaki tretman je individualan, tako da možete očekivati da će već posle prvog tretmana vaša koža biti dubinski pročišćena, hidrirana i regenerisana…

HYDROSKIN AQUAPURAProizvodi iz Aquapura porodice su namenjeni prvenstveno dubinskoj hidrataciji. Hydroskin aquapura je tretman za rehidrataciju,regeneraciju i negu kože.Posebno je pogodan za negu osetljive kože, koja ne trpi mehanička čišćenja, tretmane voćnim kiselinama, mikrodermo abraziju… Tretman je takođe preporučljiv svim tipovima kože, posebno u zimskim i letnjim mesecima, kada se koža lako oštećuje, puca i gubi dragocenu vodu i vitamine. Ne dozvolite da vam borice budu uspomene sa zimovanja i letovanja.

MOONLIGHT WHITENING THERAPY


Moonlight je tretman za ujednačavanje tena kože lica. Proizvodi iz Moonlight porodice su na bazi C vitamina. Vitaminima se u kontekstu savremene kozmetologije pripisuje veliki broj povoljnih uticaja, ali je i dalje većina njih poznata po svom antioksidativnom delovanju, kao što je vitamin C. Štetni slobodni radikali smatraju se glavnim uzrokom nastanka mnogih bolesti, upalnih stanja kože, pigmentacija, preranog starenja… Zato se antioksidativno dejstvo vitamina smatra vrlo poželjnim, kako u medicini tako i u kozmetici. Antioksidansi se sve češće pojavljuju u kozmetičkim preparatima zbog dobro poznatog dejstva na slobodne radikale, razgrađivanja melanina (uklanjanja pigmentacija, bilo da su nastale zbog sunca ili starenjem), zaštite kože, razgradnju modrica, stimulacije stvaranja kolagena i elastina… Gotovo da nema osobe koja ne bi poželela savršen ten. Uz samo par tretmana priuštite to sebi.

FIRST CLASSFirst class je regenerativni tretman za zreliju kožu. Profesionalni proizvodi koje koristimo u ovom tretmanu su na bazi oligoelemenata iz mora. Oligoelementi stimulišu proizvodnju kolagena i elastina u našoj koži i postojeći kolagen obnavljaju i ojačavaju.Takođe povećavaju biološku aktiivnost ćelije, poboljšavaju regeneraciju, toniraju tkivo i stimulišu mikrocirkulaciju. First class daje momentalno vidljive rezultate u zatezanju i blistavosti kože. Najbolji rezultati su kod zrelije kože sa dubljim borama, kojoj je neophodan intenzivniji tretman. Sam tretman je jako prijatan, traje sat vremena. Preporučujemo da uradite seriju od nekoliko tretmana za savršene rezultate.

OZONAGEOzonage tretmani su tretmani za zreliju kožu, kojoj je neophodna regeneracija, uklanjanje bora i zatezanje. Ozonage proizvodi su na bazi ozona, koji je poznat kao odličan antioksidant, za dubinsku hidrataciju, regeneraciju, stimuliše pravilan rad ćelije i daje joj energiju. Ovim tretmanima uklanjamo površni izumrli sloj kože i pružamo mogućnost ozonu da dođe do dubljih slojeva kože, gde će dati svoj maksimum. Efekti su vidljivi već nakon prvog tretmana, dok za potpunu regeneraciju vaše kože preporučujemo da uradite seriju od nekoliko tretmana. Regeneracijom kože uklanjamo bore, proširene pore, akne, ožiljke, poboljšava se tonus kože i pravilno funkcionisanje ćelije.

FRUIT ACIDSEvexia health club vam nudi tretman koji na najbolji način pomaže vašoj koži da uspostavi fiziološki balans, povrati sjaj, hidrataciju, mekoću i mladalački izgled. Alfa hidroksi voćne kiseline najblaže su formule za piling. Ovaj piling jednostavno obnavlja epiderm i deluje na teksturu kože. Ne prouzrokuje perutanje kože, pa nema ni osećaja neprijatnosti. Najbolji rezultat se dobija posle serije od nekoliko tretmana. Ovaj piling tretira prve znake starenja kože, deluje na fleke različitog porekla kao i na površinske ožiljke od akni, sužavanje pora, za tretiranje manjih bora. Mogu se primenjivati jednom nedeljno da bi se postigao najbolji rezultat. Vreme trajanja tretmana je sat vremena.

DIAMOND CHOCOLATE

Čokolada, ko bi joj odoleo… Do sada smo toliko uživali u njenom ukusu, a od sada možemo i u blagodetima koje pruža koži. Čokolada je, kao deo kozmetičke industrije u poslednjih nekoliko godina doživela pravi procvat. Ona hrani, regeneriše kožu, budi vitalnu snagu i vraća harmoniju čitavom organizmu. Relaksirajuće deluje na psihu i čula putem mirisa, kao aromaterapija. Zahvaljujući svojim aktivnim sastojcima, kao što su oligoelementi fosfor i magnezijum, cink, kalcijum, bakar i vitamini A, E i B potpuno obnavlja i hidrira kožu, ublažava bore, ujednačava ten i jača njenu zaštitnu barijeru. Kakao sprečava oštećenja kolagena, elastina i drugih proteina kože. Zahvaljujući njemu koža zadržava mladalački izgled i tonus. U kakau se takođe nalaze polifenoli koji vezuju slobodne radikale i tako štite kožu od preranog starenja. Kao rezultat dobijamo baršunastu i mlađu kožu. Aminokiseline dovode do stvaranja serotonina i endorfina-hormona sreće. Preparati na bazi čokolade su posebno delotvorni zimi jer vrlo uspešno hrane, jačaju i regenerišu kožu isušenu i oštećenu vetrom i hladnoćom, tako da je pravi trenutak za uživanje u ovakvom tretmanu. Tretman traje 60 minuta. - Tretman počinjemo čišćenjem i pilingom. Cilj nam je uklanjanje svih mrtvih ćelija kože radi bolje penetracije aktivnih sastojaka. Piling se radi specijalnim solima iz termalnog jezera u blizini Milana. Ovaj piling pospešuje cirkulaciju, revitalizaciju i detoksikaciju. Potom se masažom nanose dijamantske kapsule,koje sadrže velike količine ozona I vitamina. Nakon masaže -pravo uživanje - čokoladna maska. Tretman završavamo regenerativnom kremom koja ima UV zaštitu.

TREATMENT EYE LISS I KISS METretmani Eye liss i Kiss me su idealni tretmani za zonu oko očiju i usana. Svima nam je bitno da izgledamo mlađe i lepše. Redovnim tretmanima lica lepo negujemo i održavamo zdravlje kože. Ali šta se dešava sa nežnom kožom oko očiju i oko usana?Često ih zaboravljamo, a ne bi trebalo. Koža očne zone je prva podložna znacima starenja, kao i zona oko usana . . Čišćenje, piling, masaža serumima i kremama, kao i specijalne maske za osetljive zone oko očiju i usana će obnoviti, regenerisati i dubinski hidrirati nežnu kožu u tim delovima. Smanjiće već nastale borice, i sprečiće nastanak novih.

MEZOPORACIJA FACE