Laser

LASER
BEZBOLNO, EFIKASNO I TRAJNO!


EPILACIJAEpilacija laserom je medicinski najjednostavnija, najefikasnija i najtrajnija metoda dostupna danas. Neželjene dlake su zajednički problem muškaraca i žena.
Prednost laserske epilacije je to što se odjednom može tretirati veća površina tela, ruke, noge, pazuh, bikini zona, nausnice... što štedi vaše vreme. Odmah možete videti rezultate. Pored toga je na duži vremenski period jeftinija od ostalih metoda jer je potrebno samo nekoliko tretmana da se rešite dlačica na duge staze
. Laserska epilacija zaista ima mnogo prednosti, pa tako i neverovatne rezultate, do potpunog uklanjanja dlačica. Epilaciju mogu da urade osobe svih starosnih dobi i na bilo kom delu tela. Laserska epilacija je bezbolna metoda koja ne oštećuje kožu, što se ne može porediti ni sa jednom tradicionalnom metodom kao sto su elektroliza, brijanje, depilacija voskom, hemijska depilacija illi drugi tretmani.

TREATMENT FOR ACNELečenje akni je važno početi na vreme, pravom metodom, pod nadzorom stručnjaka. Ožiljci od nelečenih ili nestručno lečenih akni mogu ostati trajni. Od akni najčešće obolevaju i odrasli od 20 do 40 godina. Najčešće zahvaćene regije su lice, vrat, ramena, grudi i leđa.
Uzroci akni:


• hormonske promene (najšešće u adolescenciji ali i u drugim starosnim grupama)
• masne kreme i neadekvatna kozmetika
• zagađenje i visoka vlažnost vazduha
• određeni lekovi (androgeni, litijum, barbiturati)


Intenzivno pulsno svetlo deluje na principu svetlosnih zraka talasne dužine od 400 - 650 nm, uništavajući bakterije koje prouzrokuju akne. Tretiranje pomoću ove metode prikladno je za lečenje teških oblika akni, većinom na licu i na leđima. Rezultati su uočljivi već nakon prvog tretmana, proceduru je neophodno nekoliko puta ponoviti u razmaku od 20-25 dana.


Najveće prednosti lasera u odnosu na dosadašnje terapije su:


• brza je i efikasna , rezultat se postiže za 3 -5 tretmana
• bezbolna
• nema neželjenih efekata
• nema iritacije i crvenila kože u toku terapije
• nema upotrebe lekova


Efekti tretmana:
-regeneracija kože
-uklanjanje akni I sprecavanje ponovnog nastanka akni
-uklanjanje ožiljaka.

COLLAGENESIS (tretman lica laserom)


Podmlađivanje kože lica vekovima se smatra najvećom umetnošću. Starenje podrazumeva brojne progresivne fiziološke promene na ćelijskom nivou,koje su neizbežne. Pod dejstvom raznih štetnih faktora spoljašnje sredine ovaj process je u velikoj meri ubrzan. Zbog toga postoji veliko interesovanje za istraživanje novih, uspešnijih metoda podmlađivanja.
Lasersko podmlađivanje je trenutno najsavremeniji način uklanjanja bora lica i vrata. Blago termosenzitivno dejstvo štiti postojeći kolagen i stimuliše stvaranje novih ćelija kolagena, što dovodi do zatezanja i podmlađivanja kože. Pigmentne promene nastale od sunca ili starenja, kapilari i gruba tekstura kože se popravljaju posle nekoliko tretmana. Takođe regeneracijom kože uklanjamo i proširene pore, sitne bore oko očiju i usana i znatno umanjujemo duboke bore tretirane regije. Koža dobija podmlađen izgled, punoću i elastičnost.
Sa samo par tretmana sada je moguće vratiti godine unazad i opet imati mladalački ten.


Efekti tretmana:

- stimulisanje stvaranja kolagena
- ublažavanje dubokih bora lica i vrata
- uklanjanje finih linija oko očiju i usana
- uklanjanje proširenih pora
- ujednacavanje tena - uklanjanje pigmentnih promena nastalih dejstvom sunca ili starenja
- potpuna regeneracija kože.