Manicure – Pedicure

MANICURE-PEDICURE

HANDS SPA

HANDS SPA je profesionalna nega u službi lepote. Specijalno je napravljena isključivo za negu kože ruku. HANDS SPA kozmetička linija je dugogodišnjim istraživanjima razvila profesionalnu liniju za negu kože ruku i adekvatan tretman, kojim ćemo u potpunosti povratiti mekoću i baršunast izgled Vaše kože. Tretman podrazumeva više faza i korišćenje 6 različitih proizvoda, sa ciljem da hidriramo kožu, nahranimo je, da joj pružimo zaštitu i regeneraciju, da uklonimo fleke nastale od sunca ili starenjem, kao i ojačavanje noktiju.Tretman počinje čišćenjem i pilingom. Cilj pilinga je potpuno uklanjanje izumrlih celija kože, kako bi bila bolja penetracija aktivnih sastojaka. Potom se prepuštamo blagodetima HANDS SPA profesionalne opreme:

-hidromasažna kadica obezbeđuje preko potrebnu masažu ruku i pokretanje cirkulacije, ujedno stimulišući akupunkturne tačke. Takođe visoka tehnologija omogućava proizvodnju ozona, koji je nezamenljiv u regeneraciji kože.

MANICURE


U svakodnevnom životu, dobrom provodu ili na radnom mestu, Vaše negovane ruke, stopala i prelepi nokti su ono što drugi prvo primete. Počastite sebe najboljm manikirom i pedikirom u gradu.

PEDICURE


U svakodnevnom životu, dobrom provodu ili na radnom mestu, Vaše negovane ruke,stopala i prelepi nokti su ono što drugi prvo primete. Počastite sebe najboljm manikirom i pedikirom u gradu.

PARAFIN+MANICURE/PEDICURE


Svakodnevni stres i spoljašnji uticaji utiču na izgled naše kože, kako kože lica i tela, tako i na izgled kože šaka i stopala. Kada sledeći put dođete kod nas zašto ne biste probali parafinsko pakovanje uz manikir ili pedikir? Parafin poboljšava cirkulaciju, hidrira i hrani vašu kožu, regeneriše je i sprečava nastanak bora i flekica. Izdvojite 20-30 minuta više za relaksaciju kod nas i Vaša koža će vam biti zahvalna.

TREATMENT FOR FEET


Iako zimi stopala krijemo u čizmama i toplim cipelama, ona u ovom periodu zahtevaju posebnu negu. Ne zapuštajte ih već ih brižljivo negujte kako biste, čim grane sunce mogli da spremni uskočite u laganiju obuću.
Stopala koja su neprekidno u obući najpre gube vlagu i elasticnost, suše se i polako pucaju. Da biste izbegli ove neželjene posledice predstavljamo Vam tretman za dubinsku hidrataciju i regeneraciju kože stopala. Tretman počinje pilingom koji potpuno uklanja izumrle ćelije kože, poboljšava cirkulaciju, čisti, a samim tim pravi dobru podlogu za dalju negu stopala. Nakon pilinga sledi pravi užitak za stopala – Kleopatrina kupka. Mleko Kleopatrine kupke je prava blagodet za stopala. Sadrži vitamine A, D i beta hidroxy kiseline, koje uklanjaju izumrle ćelije i omogućavaju da mlada koža apsorbuje sve prirodne hranljive sastojke koji se nalaze u mleku. Koža je regenerisana, hidrirana i baršunasta. Masaža stopala pomaže da se opustite i zaboravite na probleme.

Depilacija


- Depilacija Nogu

- Depilacija Ruku

- Depilacija Pazuha

- Depilacija Bikini